top of page

Industri- og speciallim

Med årtiers erfaring inden for skoindustrien sætter vi stadig en ære i at holde fingeren på pulsen og forny os.

Vi holder os således ajour med de nyeste teknologier og lime. 

Ved specifikke forespørgsler er I velkomne til at kontakte os.

Her ses et bredt udvalg af de lime vi har i vores sortiment. 

Skoindustrilime

IMG_0476.JPG
IMG_0463.JPG
IMG_0472.JPG
PUR


Helmipur GPV/B  - standard er beregnet til anvendelse ved klæbning af termoplastiske gummisåler, specielt halogenerede materialer til kunststoffer på PVC- og PU basis med overlæder og kunststofskafter.


Helmipur 3280/12 - forstryger er en en- og tokomponent forstryger, der i forbindelse med polyuretan klæbestoffer kan anvendes som forstryger på læder eller som primer til limninger og skummede elementer lavet af ABS, polystyrol, polycarbonat, PVC og andet.


 

HÆRDER


Hærder 500 FL - farveløs med længere reaktionstid, bliver brugt som tokomponent til lim på polychloropren, polyurethan og naturgummi.
 

FUGEMASSE

Butyl - Anthracite og lys grå. 310 ml. pr. tube.

NEOPREN


Formel 1  - all-round bruges som enkomponent kontaktlim til limning af gummi, poro, TR- og PUR materialer, kork, læder, lefa, EVA, tekstiler, filt og andre.
Lys farve og TOLUENFRI. Anbefales til TR materialer og er ikke egnet til PVC materialer.

Specialklæber 11019/TF (lang åbningstid) er et kontaktklæbestof, der kan anvendes til klæbning af hæle og beklædninger af indlægssåler, når der bruges læder eller syntetiske materialer til laminering af indlægssåler, hvor polychloropren lim vil kunne anvendes.

LATEX
 

Latex klæber 758/2 - læder og tekstil 

bliver brugt til kachering af foer- og skaftematerialer især på syntetisk basis.

 

Latexklæberen er desuden egnet til iklæbning af skumstof, pelotten og dæksåler og hævder sig især som specialklæber til stretchklæbning.

STANGCEMENT

Thermostrang 2142 (polyamid, gul) er en hotmelt-lim som bruges til tåpindemaskiner med indføringssystem. Høj kvalitet, hurtig kontakt klæbetid og excellent fleksibilitet.

Thermostrang 2030 (polyester, hvid) er en hotmelt-lim som bruges til tåpindemaskiner med indføringssystem. Høj kvalitet, hurtig kontakt klæbetid og excellent fleksibilitet.

CEMENT
 
Umbugzement 500 M anvendes til liming af læder, lefa, tekstiler, papir og pap. Til sammenføjninger, limning af foer, celle- og skumgummi.

SEKUNDLIM
Swift®Line 9122 anvendes specielt til limning af PU materialer, gummi, elastiske stoffer og kunststoffer, samt på metal og glas.

SPORSTOF

Helmitin® FL (selvlysende under UVA lampe) er et fluorescerende tilsætningsmiddel til PU lime og Primer T.

SPRAYLIM

Swift®Col 9720 – Helmicar 17020 universal spraylim med uendelige anvendelses muligheder.

AFVASKNING

 

Svesolv Thinner  BB 694 (MEK – polyuretan såler) fortynder og rensemiddel til afrensning af PUR- og PVC-materialer. Svesolv Thinner BB 694 bruges til rengøring af pensler.

 

Acetone til afvaskning af PUR materialer.

PRIMNING

Primer T er et chlormiddel til affedtning af gummimaterialer, hvor der anvendes PU lim.

HOT MELT

Advantra®Bold 9490 er udviklet til kasse- og karton/papforsegling, hvor høj varmemodstand er ønsket.

Lunatack™PHC 7540 er en universal lim til limning af bakker og forsegling af kartoner og foldekasser med vanskelige overflader. Særligt velegnet til frost- og fødevareemballage.

 

 

HOT MELT

Lunamelt™PS3406ZP er udviklet til sugerørsfastgørelse i drikkeindustrien, da den har en fremragende bindeevne. Kan bl.a. også bruges til mærkning af PET-flasker og limning af klar plastemballage.

Swift®Melt 1124 er et trykfølsomt klæbemiddel. Ideel til limning af det elastiske bånd rundt ved benene på baby og voksenbleer. Har bl.a. fremragende krybemodstand og en høj sprøjteevne.

POLSTERLIME

Opløsningsmiddelbaseret

Swift®Col 4027 kunstharpiks en hurtigtørrende lim til skum på træ, skum på plast og skum på skum. Varmebestandig til 60° C.

Swift®Col 2040 neopren en universal autolim. Mange anvendelsesmuligheder. Varmebestandig til 105° C.

Vandbasseret

Helmitin® 38151 neopren anvendes typisk til brug af vådt læder på skum. Tørretid 30 min. Arbejdstid 60 min.

Miopren Aqua Glue neopren anvendes til skum på skum og skum på træ. Tørretid 3-5 min. med en super hæfteevne.

bottom of page